Donkere verkleuringen behandelen bij de intieme delen van het lichaam.

Heb jij last van pigmentatie, verkleuringen, verslapping en ingegroeide haren op het lichaam rondom de intieme zones? Dan biedt de Intimate behandeling uitkomst. De Intimate behandeling werkt effectief op het verminderen van donkere vlekken en het verstrakken van de huid.

Over de Intimate behandeling

De Intimate behandeling bestaat uit een microneedling behandeling speciaal voor het lichaam in combinatie met mesotherapie. Wat houdt dit in? Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een op maat gemaakte cocktail aan voedingsstoffen die gericht zijn op het aanpakken van hyperpigmentatie en het egaliseren van de huidteint. Deze worden met behulp van microneedling de huid ingesluisd. Simpelweg om effectieve en langdurige resultaten te behalen. De Intimate behandeling is geschikt bij:

– Intieme zone
– Liezen
– Dijen
– Oksels
– Verslapte huid

Hoe ziet de behandeling er uit?

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid voorbereid op de behandeling. De huid wordt gereinigd, ontvet en tot slot behandeld met een lichte peeling. De peeling zorgt ervoor dat de voedingsstoffen uit de mesotherapie producten, beter worden opgenomen door de huid en zo beter hun werk kunnen doen. Na de peeling kan de Intimate behandeling worden gestart.

De duur van een Intimate behandeling is afhankelijk van de wens en huidconditie. Een gemiddeld behandeltraject bevat circa 1 behandeling per maand, tot aan 4 – 6 behandelingen totaal. Daarnaast wordt het gebruik van thuisproducten sterk aangeraden om het resultaat langer te behouden.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn. Dit trekt binnen enkele uren weg. Enkele dagen na de behandeling kan de huid droog en trekkerig aanvoelen. Gebruik een nabehandeling crème om de huid te hydrateren en te herstellen.

Prijs per behandeling: € 150,-

Pakketprijs 6 behandelingen: € 800,-