LASER BEHANDELINGEN

Permanente ontharing is nog nooit zo goed geweest

Laat je scheermes, wax en crèmes achter, want definitief ontharen voelde nog nooit zo goed. De nieuwste laserontharingstechnologie van Silky You kan worden aangepast aan het huid- / haartype en de tijd van het jaar van elke klant, waardoor een effectieve pijnloze ontharing in een minimum aantal sessies mogelijk is. Nu kan een breder scala aan huid- en haartypen effectief worden behandeld over alle lichaamsdelen.

DIODE Laser ontharing

Hoe het werkt

DIODE-type laserapparatuur is het krachtigste type laserapparatuur dat wordt gebruikt in de huidverzorgingsindustrie, waardoor meer controle en snellere resultaten mogelijk zijn in vergelijking met alternatieve technologieën zoals LED en IPL.

Het doel van LASER-ontharing is om het haarzakje te vernietigen, zodat het haar niet meer terugkomt. Om dit resultaat te bereiken, gebruiken we een DIODE-LASER die diep in de follikel kan reiken. De fijne controle die we hebben over onze DIODE LASER stelt ons in staat om te configureren voor de beste resultaten per haar / huidtype combinatie. De toegepaste lichtenergie wordt geabsorbeerd door de melanine en wordt omgezet in warmte, waardoor de follikel wordt vernietigd zonder de omliggende weefsels te beïnvloeden. De behandeling is pijnloos dankzij de koelkop die wordt gebruikt bij het huidcontactpunt, waardoor een klein deel van de huid op 6 ° C blijft zodat de klant geen pijn voelt.

Onze apparatuur heeft twee modi, statische en dynamische modus, waardoor het mogelijk is om te werken met zowel hoge herhaling als hoge energieën in combinatie met een zeer korte pulsduur, en door de bundelsterkte en golflengte aan te passen, wordt de ontharing gemaximaliseerd met een verminderd aantal sessies .

755nm: effectief op een lichte huid, maakt het mogelijk om het fijnste en minder gepigmenteerde haar permanent te verwijderen, inclusief de resthaar van de laatste sessies.
810nm: geïndiceerd om te werken op alle huidfototypes en alle haartypes
COMB (810 + 940 + 1060nm): garandeert maximale veiligheid en effectiviteit bij donkere fototypes met sterk en dicht haar
Zijdeachtig U gebruikt geen IPL-machines, wat een oudere langzamere technologie is.

Hoe te boeken

Voordat we een laserbehandeling kunnen starten, moet u een gratis evaluatiesessie van 15 minuten bijwonen, die u kunt boeken via onze webboekingstool of door rechtstreeks naar onze salon te bellen. Door te begrijpen wat u wilt bereiken en uw huid- en haartype te beoordelen, kunnen we een effectief lasersessieplan aanbevelen.

Na de evaluatiesessie kunt u ervoor kiezen om individuele sessies te boeken of u kunt zich aanmelden voor een van onze multi-sessie deals en besparingen behalen. Merk op dat Silky You vrouwen en mannen kan behandelen. We hebben alleen vrouwendagen op zondag, maandag en woensdag, andere dagen zijn gemengd.

BEPERKTE AANBIEDING: boek een pakket van 5 sessies, ontvang sessienummer 6 gratis !!