SILKY YOU SALON HYGIÈNE MAATREGELEN

Vanaf de eerste dag dat we openden, hadden we niet alleen geweldige ontharingsresultaten, maar was ook hygiëne een belangrijk onderdeel van de Silky You-service. Gezichtsmaskers, continue sterilisatie van apparatuur, aparte lakens voor elke klant is iets wat onze klanten verwachten. Dit wordt getoond in onze beoordelingen waar klanten ons hoge cijfers geven voor hygiëne. Nu heeft de corona-crisis aangetoond dat die benadering correct is. Hygiëne voorop stellen betekent dat klanten voorop staan.

Salon hygiène regels

Om binnen de laatste RIVM COVID19 richtlijnen te blijven waar we nog steeds voor staan ​​en ten behoeve van al onze klanten en schoonheidsspecialisten, vragen we je om te voldoen aan de nieuwe hygiënemaatregelen die in Silky You zijn aangenomen.

1. Als je aankomt, wordt onze deur op slot gedaan, dus je moet aanbellen om aandacht te krijgen.

2. Bij binnenkomst in de salon vragen we je om alle mobiele telefoons, betaalkaarten en andere spullen veilig op te bergen, zoals in een zak of tas, en niet te gebruiken of aan te raken totdat je de salon verlaat.

3. Vervolgens vragen wij u uw handen met alcohol te desinfecteren.

4. Accepteer het wegwerpmasker dat uw therapeut u zal geven. Je kunt dit masker 90 minuten gebruiken, aan het einde van deze tijd verliest het masker zijn effectiviteit. Als uw behandeltijd langer is dan 90 minuten, geven we u een nieuw masker.

5. Raak de deurgrepen of meubels niet aan. Laat onze schoonheidsspecialisten de deuren voor u openen en sluiten.

6. Om 1,5 meter afstand tussen onze klanten te houden, vermijden we dat klanten bij de receptie wachten. U kunt dit masker bij vertrek meenemen als u dat wilt of wij kunnen het voor u wegdoen.

Silky you beauticians

Blijf veilig, blijf mooi

Wilt u meer weten over dit onderwerp, ga dan naar onze pagina met veelgestelde vragen.